Разделби ја тресат естрадата: И Ирена Спасовска тури пепел на 13 години врска

Разделби и разводи удрија по естрадата годинава, а има уште четири месеци до крај и којзнае што се може да се очекува. Естрадно –новинарската двојка, Ирена Спасовска и нејзиното момче Орце Гелевски се разделија по 13 годишна врска, а сега таа си ја отвара душата.

– Ставив крај на врската со Орце, сега сме само во одлична пријателска и професионална комуникација, вели таа. Тие 13. години живееја заедно но не ставија потпис.

Останува да се види дали разделбите ќе донесат повеќе емоцоии на макеодонската естрада која со години стагнира, без нови хитови и без нови лица.

Поврзани

Најнови вести

Коментари