Рада Манојловиќ ги помести границите - вакво нешто нема на естрадата!

Рада Манојловиќ на Instagram објави тизер за новото видео за песната "Животот на Месечината", со кој отиде чекор подалеку кога станува збор за српската сцена!

Еден фасцинантен тизер го најавува опасниот хит на Рада Манојловиќ, а спотот ќе биде чудо во овој регион.

Поврзани

Најнови вести

Коментари