НАТАША БЕКВАЛАЦ БРУТАЛНО ИСКРЕНА:

Пукнав јас одамна!

Наташа Беквалац која минатата недела го промовираше видеото за темата "Црта" вели дека е презадоволна од тоа како публиката го прифатила синглот.

Наташа Беквалац која минатата недела го промовираше видеото за темата "Црта" вели дека е презадоволна од тоа како публиката го прифатила синглот и тврди дека многу жени се пронашле во текстот, па поради тоа за краток временски период стана хит. 

Сите мои песни се автобиографски, па така и оваа. Пукнав јас одамна, тоа е вистината, низ насмевка прокоментирала новосадската барбика во едно телевизиско гостување. 

Инаку, пејачката неодамна се разведе од вториот сопруг Љуба Јовановиќ и за неполн месец си фати нов дечко со кого е неразделна. 

Поврзани

Најнови вести

Коментари