Познатата актерка Мила Кунис за американско списание призна дека било многу себично од нејзина страна да не му дозволи нејзиниот сопруг Ештон Качер да патува во вселената со цивилен лет.

Како што понатаму наведува за американскиот магазин „Пипл“, актерката и мајка на две деца била премногу вознемирена за патувањето во вселената, бидејќи се плашела дека може да се случи нешто трагично со таткото на нивните деца, Ештон Качер.

„Бев премногу под стрес и му реков: Не можеш да одиш, ќе умреш. Авионот ќе експлодира и ќе умреш, а потоа ќе ме оставиш со две деца“, раскажа актерката за нејзиниот напад на вознемиреност за списанието „Пипл“.

Откако донесле  заедничка одлука Ештон Качер да не патува во вселената, актерката подоцна призна дека, како што вели, се мрази себеси затоа што му го „одзела“ сонот на Ештон за патување во вселената.

„Фактот што не дозволив мојот сопруг да го оствари својот сон беше многу себично за мене, но јас сум млада мајка и многу се плашев за неговата безбедност“, заклучи Мила Кунис во интервју за списанието „Пипл“.