Парот во еден момент ги “обвила магла“, додека танцувале на песна од Мишо Ковач.

Синот на Сузана Јовановиќ и Саша Поповиќ, Даниел, се оженил со својата девојка Тијана, денес, 19 мај, а свадбената веселба се одржала во еден белгратски ресторан.

Младенците го кажале судбоносното “да“ пред матичарот и сватовите од кои “половина се од естрада“, каде што потоа Даниел и Тијана го одиграле првиот танц.

Венчаницата на Тијана била украсена со кристали.

Инаку семејството Поповиќ одбрало најскапо мени, 85 евра по лице.

Гостите ќе бидат послужени со повеќе од 20 врсти сирења, пршута, домашни производи, неколку врсти месо, печење, морски плодови, прилагодена вегенска и вегетаријанска храна, како и најскапи аклохолни пијалоци