Повелете, ова е Лила - поубава од било кога

Нашата најпопуларна, најубава водителка Лила Стојановска, направи промени во својот имиџ и сега изгледа поубава од било кога.

Лила има покуса коса, ја осветли и делува сосема освежено. Оваа промена ја направи во атеље Владимир Трајковски, еден од најдобрите мејк-ап артисти и стилисти во Македонија, кој воедно е повеќедецениски пријател и другар на Лила.

 

Вака убава промена, Лила нема направено најмалку 15 години. Во времето на славното ток-шоу Несоница, имаше светла боја на косата. Потоа приближно на оваа нијанса, ја осветли пред 3 години, но не во оваа бејби сина нијанса, а набрзо потоа ја затемни.

Совршена

Како минува времето, таа станува се посекси и поубава.

Лила изгледа убаво и совршено во секоја пригода.

 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари