Светлана Цеца Ражнатовиќ јавно прозборела за спорот со композиторот Александар Милиќ- Мили, и тоа токму на натпреварувањето во “Ѕвездите на Гранд“, во кое и двајцата се членови на жирито.

 

– Снимањето се одвива убаво, кандидатите се добри, строги сме. Атмосферата меѓу членовите на жирито е ОК.. Не сакам да се изјаснувам по тоа прашање. Тоа што го направила се занимаваат правосудните органи, но нејзе и посакувам се најдобро, рекол Мили.

– Не сакам на натпреварувањето да зборувам за тоа. Не знам зошто тоа го изнесе во јавноста токму тука, не е тоа место за такво нешто. Сигурно нема да учествувам во тоа, додал тој.