Поранешната сопруга на Дарко Лазиќ веќе не можеше да молчи

Ана Севиќ, поранешната сопруга на Дарко Лазиќ се огласи откако во медиумите излезе веста дека таа му забранува да си ја види четиригодишната ќеркичка.

- не е точно тоа дека му е забрането на Дарко да ја види Лорена, по разводот му реков вратата му е отворена. Бабата на Лорена се грижи за неа, има 50 не 80 како што се пишува. Ние заедно го воспитуваме детето и тоа се невистина, вели таа.

Поврзани

Најнови вести

Коментари