Неда Украден го прославила верскиот празник Св. Архангел Михаил и објавила фотографии со внуците, а многумина ја критикуваа за нејзиното појавување на сликите од прославата.

Пејачката позирала со ќерката и зетот, додека главно друштво и биле внуците за кои често нагласувала дека се најважни во секоја приказна.

Она што на луѓето им паднало во очи по оваа објава е дека Неда драстично се “подмладила“, поточно толку го „поправила“ лицето во програмата за обработка на фотографии што се “помладила“ најмалку 30 години.

Некои хумористични коментари гласат: “Пронајдена Неда Украден, помлада од нејзините внуци“.