Како и да е, на една од овие ќе налетате... и, што потоа?

Подготвени на се: 4 типа на жени кои брзо се согласуваат на водење љубов!

"Сите мажи очекуваат од жените исто, жените од секој маж не очекуваат нешто особено, е стара и добра вистина.

Но, да бидеме реални – ако сакате успех, мора да се потрудите. Мажите дошле до заклучок кои четири типа на жени најбрзо се согласуваат за брза акција. Како што велат, знаат од искуство. Дали нивните констатации се точни?

1. Кагуарка (позната како "стара кокошка")

Тоа е постара жена која веројатно била во брак. Таа сака пари, а излегува за да најде фраер за "плескање". Директна е, и не и проблем да го каже тоа што го сака. Обично е средена, а често можете да ја видете со цигара во рака.

Можете да ја пронајдете во барови, клубови и канцеларија. Веројатно се дружи со жени слични на неа.

Како да ја "освоите": бидете дотерани, во форма и успешни. Сака и простојни вечери при првото запознавање, а потоа не е толку захтевна, барем до излегувањето и вечерите. Таа сака да се фали со својот дечко пред пријателките, и затоа и е битно првиот контакт да биде со стил

Шансите за успех се: 9/10

2. Бивша чуствителна

Таа е жена која се опоравува после раскунување и емоционално е нестабилна. Можно е да биде пијана, повлечена и раздразлива па не се изненадувајте ако на првите контакти почне да се однесува недолично.

Каде можете да ја најдете: во барови, клубови и приватни журки. Таа е под притисок, сака да се ослободи од тоа, и под итно мора да почне да се забавува.

Како да ја "освоите": таа треба да си ја подигне самоконтролата, а вие ќе бидете тој нежен и симпатичен лик кој ќе биде тука да ја исправи, да ја разбере и да и дава комплименти. За возврат таа ќе ви се препушти сосема.

Шансите за успех се: 6/10

3. Сексуална истражувачка

Таа сака да експериментира, да ја открива својата сексуалност и подготвена е на се во таа забава. Дури и на изненадувања како што е однос со дотогашен другар, пријател на нејзиниот дечко па и вклучување на некој трет во акцијата. Доплнително, таа е стимулативна за мажите затоа што пред неа можат да бидат слободни и предлагаат разни игри без да се плашат од груб одговор. Најчесто се работи за љубопитна и напалена студентка, но и потоа, барем до триесеттата тие го држата овој свој стил.

Каде можете да ја најдете: забава на факултет, читална, на годишен одмор, планинарење, џогинг или на кампување. Таа е повеќе по дневна шема, а вечерите и се за забава во двајца.

Како да ја "освоите": дадете и она што таа го сака – дива "игра", непростојни предлози и непреспиени ноќи.

Шансите за успех се: 8/10

4. Девојка од момиска вечер

Таа не е невеста туку само деверуша која сака забава, да се напие и со тоа да се ослободи од стегите и одговорноста за своето однесување, и по можност да води љубов. Таа е таква само во исклучителни моменти, кога сите се опуштени, кога забавата, пиењето и кокетирањето е масовно во друштвото и кога сексот виси во воздух. Накусо, кога расположението е племенско, таа се однесува како племенска заводничка и не и е толку битно кој ќе и пристапи, доколку ги исполнува барем основните критериуми, важно и е таа колективна сексуална енергија која и самата ја понела - да се испразни низ секс. Веќе утре, таа ќе биде друг човек.

"Како да ја "освоите": поздравете ја невестата, спема неа бидете внимателен и симпатичен. Ако е доволно пијана ќе има акција

Шансите за испех се: 7/10

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари