ПЕТТО ДЕТЕ: Славниот глумец повторно ќе стане татко

Ана Елизабет Еберстин, шведски телевизиски продуцент и нејзиниот партнер, Хју Грант, ќе добијат бебе, а нејзината мајка ја потврди веста.

Хју Грант ќе добие петто дете за седум години. Тој го добила своето прво дете во 2011 година, со тогашната девојка Тинглан Хонг и доби ќерка. Потоа, поточно една година подоцна, таа го роди и синот Феликс.

Од друга страна, Хју со Ана Елизабет Еберштајн има две деца. Синот Џон, роден во јуни 2012 година, и ќерка, родена во декември 2015 година, но никој не знае за неа и нејзиното име не е познато на јавноста.

Поврзани

Најнови вести

Коментари