Пејачот Борис Новковиќ (53) стана татко по четврти пат, а наследникот се роди вчера во Загреб. На Борис и неговата 25 години помлада избраничка Ирис ова им е второ дете.

– Како и секој пат кога станав татко така и овој ден ми е еден од најсреќните во животот. Се помина во најдобар ред и со мајката и со бебето и едвај чекам да дојдат дома, рекол пејачот.

Ирис и Борис ја имаат ќерката Си, која е родена во април 2019 гоидна, а пејачот од претходниот брак има уште два сина.