Пеачката прв пат за дечкото

Ана Севиќ се верила? Бившата сопруга на Дарко Лазиќ изненадила со одгороворот

Ана Севиќ прв пат јавно прозборела за својот нов партнер. Бившата сопруга на Дарко Лазиќ гостувала во емисијата на Огнен Амиџиќ и открила детали за врската со Даниел.

- Ние сме во сериозна врска, се како што треба – рекла Ана за романсата со новиот дечко, додека на прашање на водителот за нивната веридба која останува мистериозна.

- Сега веќе многу прашуваш... Неможам тоа да го ажам – истакнала Ана со смеење, и додала дека тоа треба да го праша нејзиниот партнер.

Ана рекла дека и понатаму е официјално во брак со Дарко Лазиќ, кој пред две недели доживеа сообраќајна несреќа, каде што лекарите го следат неговото опоравување.

Ана Севиќ се верила? Бившата сопруга на Дарко Лазиќ изненадила со одгороворот

Ана Севиќ прв пат јавно прозборела за својот нов партнер. Бившата сопруга на Дарко Лазиќ гостувала во емисијата на Огнен Амиџиќ и открила детали за врската со Даниел.

- Ние сме во сериозна врска, се како што треба – рекла Ана за романсата со новиот дечко, додека на прашање на водителот за нивната веридба која останува мистериозна.

- Сега веќе многу прашуваш... Неможам тоа да го ажам – истакнала Ана со смеење, и додала дека тоа треба да го праша нејзиниот партнер.

Ана рекла дека и понатаму е официјално во брак со Дарко Лазиќ, кој пред две недели доживеа сообраќајна несреќа, каде што лекарите го следат неговото опоравување.

Поврзани

Најнови вести

Коментари