Андреја, поголемиот син на Панчо, наполни 10 години, а најемотивната честитка очигледно ја топи од тато. Музичарот си ја отвори душичката и на својот првенец му порака дека го сака.

  • Времето лете, другарче. Денес го достигна нивото 10, но ти се уште си моето синче и секогаш ќе бидеш. Среќен роденден сине. Тато те сака…, напиша Панчо на социјалните мрежи, под фотографијата на која Андреја ги дува своите свеќички.

Time flies buddy. Today you rich LEVEL 10, but still you are my baby boy and you always will be😍
Happy Birthday SON 🎂
Daddy LOVES you ❤️
Your ETERNAL SERVANT🙏
#Андреја

Posted by Vladimir Blazev on Wednesday, February 10, 2021