Не се експонира во јавноста

Оваа убавица е единствената Кардашијан која мрази камери и не сака популарност!

Запознајта ја уште едната членка на семесјтвото Кардашијан која многумина ја споредуваат со Кендал Џенер. Натали Цетел има 18 години и е ќерка на помладата сестра на Крис Џенер, Карен Хогтон.

Запознајта ја уште едната членка на семесјтвото Кардашијан која многумина ја споредуваат со Кендал Џенер. Натали Цетел има 18 години и е ќерка на помладата сестра на Крис Џенер, Карен Хогтон.

Оваа млада девојка е братучетка на славните сестри Кортни, Клои, Ким и Роберт Кардашијан како и на Кендал и Кајли Џенер. За разлика од нив, Натали не сакала да изгради кариера по пат на трачеви и скандали, па затоа својата манакенска кариера ја изградила самостојно без никакво влијание од славното семејство.

Веќе подолго време професионално се занимава со манакенство, а поради нејзината темна коса, висина и витка фигура потсеќа на Кендал Џенер. Покрај фотографиите кои ги објавува на Инстаграм често споделува фотографии и со своите братучетки за кои вели дека тие се нејзина крв и кажува дека е најблиска со Кендал и Кајли бидејќи се блиску со годините.

Исто така, Натали наведува дека не ѝ е чудно што има славно семејство бидејќи ги познава уште кога била мала.

Поврзани

Најнови вести

Коментари