Американската пејачка со италијанско потекло Лејди Гага (34) на 28 март ќе наполни 35 години, па по тој повод решивме да се потсетиме на некои од нејзините најоткачени појавувања во јавноста од минатото.

Во продолжение следуваат некои од нејзините „најлуди“ изданија, погледнете: