Ова не смеела да го направи! Карлеуша открива шок детали за "Ѕвездите на Гранд"

Големи промени!

Познато е дека започна новата сезона на Ѕвездите на Гранд и дека овој пат се подготвува нешто сосема ново. Иако и досегашниот формат даде резултати, и беше следен во кој се изродија многу добри пеачи, овој пат ќе има промени.

Поп дивата Јелена Карлеуша открива како ќе изгледа новото натпреварувачко шоу.

- Секогаш ми сметаше тоа што членовите на жирито беа најголеми ѕвезди. Се претворивме во реалити, а натпреварувачите беа во наша сцена. Сега конечно ќе имаме начин да им се посветиме на тие луѓе и од нив да направиме ѕвезди. Имаме право од кандидатите да направиме ѕвезди, и сега дојде време да им пренесеме знаење. Досега немав прилика да најдам девојка која ќе можам да ја научам како да се однесува на сцена и на која ќе можам да и кажам: "Неможеш така да стоиш, гледај во камера, дебела си, коста ти е грозна, неможеш таа песна да ја пееш..."

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари