ВИКО ОД ШТИП - НОВО ИМЕ ШТО ВЕТУВА

Ова е мојот старт!

Младиот Виктор Пецов од Штип или попознат како Вико деновиве го промовираше своето првенче.

Младиот Виктор Пецов од Штип или попознат како Вико деновиве го промовираше своето првенче. Станува збор за темата "Dear Diary" која ја сними заедно со Бреана Марин со која се запознале преку интернет и веднаш добиле идеја за интересна соработка.

Би сакал да кажам дека ова е само мојот старт", вели ВИКО, кој наскоро најавува уште многу нови и оригинални теми.

Инаку, текстот и мелодијата се на Вико, а за мастерингот бил задолжен Мики Миноски – Иноматик.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари