Отиде се во парампарче: Стеван Анѓелковиќ на ова не сметал! Занемел од шок на сред свое венчавање (фото)

Стеван Анѓелковиќ доживеал пех на сопствената свадба кога свадбената торта се распаднала на парампаре. За работата да биде уште полоша, тоа не е била вкусна и слатка, туку од стиропор, која очигледно служела само за декорација.

Во моментот кога пеачот и неговата новопечена жена Наташа со кумата Милица Тодоровиќ стоеле на подиумот за играње, тортата пред нив се срушила, а стиропорот на бројни парчиња се распрскал.

Младенците во моментот занемеле од шок, за потоа да се смеат до солзи.

Но малата непријатност не успеа да го расипе расположението на сопружниците, кој цел ден останале на нозе и се веселеле заедно со своите гости.

Поврзани

Најнови вести

Коментари