Се огласила, па го споменала и синот на Лукас…

Како што се шпекулира, Аца Лукас се гледа со бивша учесничка во “Задруга 2“. Билјана Мичиќ, која е бивша девојка на Адам Џогани, брат на Луна Џогани.

– Најмногу – напишала Билјана и додала срце на фотката каде што го бакнува Лукас.

Откако ја објавила фотографијата почнале лавина од коментари. Едни го подржале овој пар со коментари “Баш сте убав пар“, додека други ставале срца и смејалки.

Билјана се јавила за “Курир“ и демантирала дека постои љубовна врска помеѓу неа и Лукас со зборовите дека неговиот син треба да и прави песна:

– Ние се дружиме! Неговиот син треба да ми направи песна, тоа беше пријателски бакнеж. Лукас е музичка легенда, многу го почитувам и ценам. Нема ништо меѓу нас. Ми излезе во пресрет професионално и тоа е се. Да има нешто повеќе, јас прва ќе објавев на сите ѕвона – рекла Билјана.