Сораја Вучелиќ една од најпознатите старлети од регионот денес изгледа како ’милион долари’, ама ако не се сеќавате на неа – еве мало потсетување. Сораја не беше баш бомба отсекогаш. Впрочем, јавноста за неа слушна пред десетина години кога стана дел од реалното шо Големиот брат.

И кога прв пат застана пред камерата изгледаше просечно, нормално… ни одблизу како денес. Оттогаш таа многу се смени, а освен што ги среди забите, ги стокми усните, ги напумпа градите… и којзнае уште што направи на себе затоа што кога ќе ја погледнете на фотографиите во продолжение тешко дека ќе поветувате оти се работи за истата девојка.