Актерката која јавноста ја запозна во една од најдобрите серии „Игра на тронови“ се пожали дека после серијата и настанал проблем. Имено сите беа воодушевени од нејзината убавина, а поради тоа сега сите очекуваат да ја видат гола.

Натали Емануел или позната како Мисанде, изјави дека продуцентите и режисерите очекуваат однапред да се соблече во сите нови проекти затоа што и онака веќе го сторила тоа, рече таа.

Таа тврди дека секој проект е приказна за себе и додава дека е подготвена да им се спротивстави на режисерите или едноставно да се откаже од проектот доколку заклучи дека барањето ги преминува границите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nathalie Emmanuel (@nathalieemmanuel)

„Девет пати од десет сè можеш да се договориш со луѓето и да се постигне компромис и да се најде средно решение“, заклучи таа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nathalie Emmanuel (@nathalieemmanuel)