Од буцка до балканска ѕвезда: Денес е една од најпопуларните пејачки, а некогаш изгледала вака!

Една од најпопуларните и најатрактивните млади пејачки, Милица Павловиќ од мали години започнала да пее во хор како и на најразлични натпревари.

Милица прв пат се појавила на аудиција на „Ѕвездите на гранд“ кога била дете и не остварила голем успех се до сезоната 2011/2012 кога стигнала до финале и го освоила осмото место.

Пејачката денес има 27 години, а нејзиниот изглед е целосно променет.

 

 
 
 
View this post on Instagram

🌙🥂 Style @krisstina1 🧡

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) onNov 28, 2018 at 2:33pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

Soon ...🦋 Dress @krisstina1 💙 Foto @vucicevici 💧

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) onOct 22, 2018 at 11:49am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) onAug 4, 2018 at 12:46pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

💦

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) onJul 29, 2018 at 4:14am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

🦈

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) onJul 31, 2018 at 5:46am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

👙

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) onJul 7, 2018 at 1:47pm PDT

Поврзани

Најнови вести

Коментари