Прави робот од научната кујна на Жељко

Жељко Митровиќ сопственик на империјата Пинк не познат само по својата компанија туку и по научни изуми со кои се занимава. Овој пат успеал сите да ги остави без текс.

PR-DC, Пинков развојно-истражувачки центар, развил око со камера за дигитален робот-тв водители на кој континуирано работи.

Погледајте го ова невероватно откритие право од научната лабораторија на Жељко.