Нема да ви се верува - Ова е вистинското име на Мила Кунис!

Мила Кунис, познатата глумица која што се прослави со серијата "Луди Седумдесети" каде што го запозна сегашниот нејзин сопруг Ештон Кучер открива дека нејзиното правилно име не е Мила.

Актерката во 1991 година заедно со нејзиното семејство се имаат преселено од Украина во Америка, а правилното име е Милена Марковна Кунис, а денеска надимакот Мила го користи како нејзино име.

Таа и денес сеуште го зборува својот мајчин јазик и не заборавила од каде дошла, а тоа може да се потврди и со самото тоа што својот син го крсти Димитриј.

Поврзани

Најнови вести

Коментари