За љубовниот живот на пејачката после разводот сите брујат.

Пејачката после разводот наводно впловила во љубовна романса со “првиот човек“ на Гранд.
Љубовниот живот на Неда Украден секогаш ја интересирало јавноста, а најпознато за публиката е дека своевремено била во брак со Милан Билбија.

Сепак, осумдесетите години, после разводот од Билбија се “шушкало“ дека пејачката била во врска со Саша Поповиќ, кој тогаш жарел и палел ширум Југославија како член на “Слати грех“ кој во чекор ја прател Лепа Брена, со која спрема пишување на маедумите шест години бил во врска.

Украден и сегашниот директор на “Гранд“ наводно биле во врска после нејзиниот развод, а после тоа Поповиќ започнал врска со нејзина колешка Злата Петровиќ, пред да се скраси покрај Сузана Јовановиќ со која и денес е во среќен брак.

Со Сузана е во брак 23 години, а со неа добил ќерка Александра која се занимава со продукција.