Пејачката Анастасија Ражнатовиќ ужива во улога на тетка, кој е еден од најголемите дарови за секоја жена, со што поделила симпатична снимка на својот внук Жељко.

Бидејќи Ражнатовиќ често поминуваат слободно време заедно – секако омилени моменти им се до детето – а популарната пејачка го снимила Жељко како ја довикува на многу сипатичен начин.

Детето ја повикува: “Тасија, Тасија, што многу ја разнежнило Анастасија, која веднаш тоа го поделила на својот Инстаграм .

И Цеца Ражнатовиќ пред извесно време поделила видео во кое детето ја повикува: “Цецо, Цецо“, а како е во фаза на учење нови зборови и го открва светот, нема сомневање дека на семејството бескрајно им е интересно и убаво со него.