Пејачката Наташа Беквалац често во разговорите за медиумите истакнува дека три години нема момче и дека се чувствува добро.

– Се чувствувам добро, навистина. Имав период кога не ми беше добро, ама сега се чувствувам одлично, рекла Наташа.

Пејачката пред три години се разведе од третиот сопруг Лука Лазкиќ и оттогаш, барем јавно е сама.

– Таа рече дека не треба да се грижам, дека се е во ред со мене. Животот без посилна половина е фантастичен. Никогаш не сум барала половина, се сметам себеси за комплетна и цела, рекла пејачката, која иако има совршена линија признала дека понекогаш „краде“ храна од ќерките.

– На Катја и Хана им крадам храна, навечер се прејадувам. Ако се грижам месец до два, можам да се почестам неколку дена, открила Беквалац.