Наташа Беквалац од колега побарала 100 евра на заем: Одговорот на Саша Ковачевиќ ги шокирал сите

Наташа Беквалац и Саша Ковачевиќ се големи пријатели и откриле многу работи од тоа пријателство. Меѓутоа тоа што Саша изнел ги запрепастило многумина.

Имено, панонската барбика е позната по нејзините шеги, но ова ќе ве изненади.

"Наташа неодамна ми побара 100 евра на заем, но бидејќи кај мене ситуацијата не е сјајна, неможев да и излезам во пресрет, но и реков дека секогаш може бесплатно да јаде во мојот ресторан", се пошегувал Саша.

"Така рече: 'Додека сум јас, ти и твоите деца нема да бидете гладни'. Задоволна сум со понудата, бидејќи ниеден маж досега не ми кажал така нешто романтично", рекла Ната со смеење.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари