Новата сезона на музичкиот натперевар “Ѕвездите на Гранд“ самои што започна со емитување, веќе бележи голема гледаност, што поради добрите кандидати што поради членовите на жирито.

Судеќи по снимките на кои Марија Шерифовиќ и Вики Миљковиќ постојано џускаат, сигурно тоа ќе биде втора разиграна емисија оваа сезона, богата со брзи песни кои се одбрани од кандатите, а Мара толку многу се соживеала што и засметал еден потег на Цеца Ражнатовиќ.

Имено, додека Марија играла, Цеца го користела својот мобилен телефон, поради што Шерифовиќ полудела и на брзина и го земала телефонот од раце и го тргнала на страна.

Не помалку расположение имало и кај жирито на продукција, со што камерите во неколку наврати забележале “оговарање“ и смеење кај Мили и Снежана