Супермоделката Наоми Кемпел (50) објави дека станала мајка и дека на свет го донела своето прво дете. 50-годишната моделка убавата вест ја објави споделувајќи фотографија на која се гледаат ноџињата на нејзината ќеркичка кои таа ги држи во рацете.

Под фотографијата Наоми напишала: „Прекрасно малечко нешто кое ме избра да и бидам мајка. Колку сум благословена да ја имам оваа нежна душа во мојот живот, нема зборови со кои можам да ја опишам доживотната всрка што сега ја делам со тебе ангелу мој.“

Наоми уште додала: „Нема поголема љубов.“