ВЛЕЗНИЦИТЕ СЕ ПУШТЕНИ ВО ПРОДАЖБА

На Драгана Мирковиќ и Аца Лукас за 350 денари!

Kонцертот на Драгана Мирковиќ е во склоп на нејзината турнеја "Една од милион" која опфаќа 19 градови во регионот и ќе се одржи на 19-ти, додела пак Аца Лукас ќе ја забавува публиката следниот ден, на 20 мај, а неговиот концерт е дел од турнејата "Најголемите журки на Балканот".

Влезниците за Суперстар викендот кој на 19 и 20 мај ќе се одржи во ВИП Арената во СЦ "Борис Трајковски", а во чии рамки концерти ќе одржат Драгана Мирковиќ и Аца Лукас се пуштени во продажба од вчера и тоа по цена од 350 до 800 денари во зависност од местото на седење. Во продажба ќе бидат пуштени и блок (заеднички) влезници за двата концерта.

Инаку, концертот на Драгана Мирковиќ е во склоп на нејзината турнеја "Една од милион" која опфаќа 19 градови во регионот и ќе се одржи на 19-ти, додела пак Аца Лукас ќе ја забавува публиката следниот ден, на 20 мај, а неговиот концерт е дел од турнејата "Најголемите журки на Балканот".

Поврзани

Најнови вести

Коментари