Доказ од 2011 година

На Ана Николиќ малата Тара не и е прво дете!

Пејачката се породи минатата недела и на свет ја донесе ќеркичката Тара. 

Овие денови за пејачката се непроценливи и најскапоцени, но јавноста заборави дека на Николиќ ова не и е прва средба со мајчинството. Во 2011 година после големата трагедија во Јапонија, Ана стана старател на малиот Ишимар Масахиро Такију. 

Пејачката некое време се грижеше за малиот, односно се додека неговите родители не "застанат на нозе". Малиот и бил доделен на "некое време" без можност да го посвои. 

Поврзани

Најнови вести

Коментари