Ванчо Пашалиски или Johny Star ака „StarBoy“, како што му е уметничкото име, кон крајот на минатата година ја презентираше својата работа преку проектот: три траки – три видеа кои сега се најдоа меѓу 8-те теми на неговиот деби албум. Патем, тој ja најави и модната линија наречена „Royalty Paris“ од која едно парче во вид на црна маичка е дел од неговиот музичко-моден пакет наречен „Infinity Box“ кој Македонецот од Париз неодамна го промовираше во европската  колепка  на раскошот и луксузот Монте Карло.

„Музичко – модниот пакет“ на Star Boy содржи музичко ДВД, маичка од неговиот бренд, беџ и пет стикери.

Ванчо е еден од ретките Македонци кој е успешен и надвор од нашата земја, и не само на музички, туку и на моден план, а сето она што го работи може да се види и на неговата интернет страница каде меѓу другото може и да се набават посочените музичко-модни продукти.