Мразат лаги и лицемерие...

Хороскопски знаци кои се искрајни до крај, и никогаш нема да ве излажат нити ќе манипулираат со вас

Мразат лицемерие и лаги, и возвраќаат не баш пријатно...

Тие се искрајни до крај, и никогаш нема да ве излажат нити ќе манипулираат со вас.

 

Oвен

Како прв знак во зодјакот, Овенот поседува невероватна енергија но и чуство за правда. Тој е борец, а во животот се води со вистината, со што никогаш нема да доживеете од овој знак да премолчи и скрие нешто од вас. Припадниците на овој знак не марат по тоа каков впечаток оставаат на другите, нити премногу ги интересира какво мислење луѓето имаат за нив. Секогаш се директни, со што без проблеми ќе ви кажат што им е на памет. Еден од квалитетите кои ги поседуваат е моќта на самоконтрола, но стануваат многу нервозни доколку не сакате да ги слушнете што имаат да кажат.


Водолија

Водолиите се отворени, комуникативни и друштвени. Добри дипломати и со отворени сваќања, со што припадници на овој знак без ограничување го кажуваат своето мислење и не се заморуваат со тоа дали ќе ги задоволат оние кои ги слушаат. Најголема мана им е тврдоглавоста, а во тоа можат да бидат толку упорни со што ќе го понижат туѓото мислење као не би отстапиле од своето. Тие имаат отворен ум и аналитичен начин на размислување и сметаат дека императив е за оној кој ги изразува своите ставови на искраен начин.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари