Некои го паметат од „Први глас Србије“, некои од „Пинкови ѕвезди“, доста и од „Задруга“, а речиси нема кој не се има завртено по магичниот глас на Милан Петковиќ, момчето кое со години пееше на една од најпознатите белградски улици „Кнез Михајлова“. За себе вели дека е нормален, позитивен и дека славата не го сменила.

Но што вели за бившата која почнала да снима филмови за возрасни, погледнете во видеото во продолжение.

– Тоа е деликатна тема, ми беше и уште ми е тешко особено затоа што живеевме заедно и бевме во сериозна врска. Многу ме потресе тоа, како што би го потресло и секој нормален човек. Но од таа болка и тоа патење извлеков некои песни, па тоа е добрата страна, вели Милан и признава дека гледал некои од филмовите на бившата.