Повеќе не сака да трпи

Милан поднел уште 2 тужби против Северина!

Познатиот бизнисмен и поранешен партнер на Северина, Милан Поповиќ поднел две нови тужби против пејачката, и тоа за клевета.

"Би се согласил на решавање на спорот по мирен пат само ако менаџерот на Северина ми се извини јавно", рекол Милан, кој минатата недела поднел тужба и против Севе и против нејзиниот менаџер Томислав Петровиќ.  

Тој и Севе се судат уште од 2013 година, а бројот на тужби кои си ги имаат упатено еден на друг очигледно дека веќе не го знаат ни тие. 

Поврзани

Најнови вести

Коментари