Само два дена откако Буба Корели во јавноста пушти гола фотографија, истото го стори и Едита Арадиновиќ. Пејачката на својот Инстаграм објави фотографија од туш кабината, која ја избриша после две минути.

На фотографијата таа е потполно гола, но со оглед на тоа дека стои и се слика одозгора во преден план се само градите. Дека не станува збор за монтажа, говори тетоважата на раката што јасно се гледа.

Очигледно пејачката фотката сакала да ја прати некому, веројатно, на момчето, но наместо да го направи тоа, ја објавила на стори. Погрешно копче, како и колешката Дара Бубамара, која додека да научи како функционира Инстаграм се утепа од објавување голи фотки.