Меси сине, меси - Еве како денес изгледа оваа девојка!

Ретко кој го гледал српскиот филм "Варљиво лето 68" а не се сеќава на младата пекарка Јагодинка Симоновиќ. Актерката Драгана Вагариќ (60) кога ја снимила оваа сцена имала 27 години, а 3 децении по премиерата на филмот таа денес изгледа вака.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари