Мелани Тарчуловска, најстарото дете на Јохан и Соња Тарчуловски, стана матурантка. Таа заврши во средното музичко училиште “Илија Николовски-Луј”.

Радосната вест ја сподели татко и Јохан Тарчуловски преку неговиот профил на ФБ.

На фотографиите од семејната матурска прослава, покрај матурантката Мелани, се и Јохан и Соња, нивните две помали деца Младен и Јоана, како и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски со сопругата Рози.

Соња и Јохан Тарчуловски, кои покрај неас уште ги имаат синот Младен кој има 16 години и најмалата ќерка Јоана, која има 7 години.

Мелани често вели дека средното музичко училиште “Илија Николовски-Луј”, и’ помогнало во процесот на создавање на новитети на мизички план. Во слободното време таа пишува текстови и поезија во чие создавање, како што самата вели, вистински ужива.

Мелани, честитки за матурата, ти поскауваме да ги оствариш сите свои соништа и Јохан и Соња да бидат горди на тебе како и досега.

Фото: принтскрин