– Македонците се можеби музички најсовршени во регионот според мене. Кога станува збор за продукцијата и аранжманот тука е Дарко Димитров кој постави услови како се работи продукција на сопствен аранжман, тука се i 2 Бона, Таско, Тоше Проески кој да останеше со нас сигурно македонската сцена ќе беше многу, многу поголема од што е, иако и сега е на завидно ниво, вели еден од најпродуктивните продуценти во соседството Марко Морено и додава дека многу би сакал соработка со македонските артисти.

Открива дека се чул со 2 Бона, а дали има за нив нешто брутално дознајте во видеото во продолжение:

Марко Морено е