Марија признала дека имала незгоден момент со една обожователка, која сакала да се слика со неа.

Пејачката Марија Шерифовиќ одговарала на прашања на фановите и раскажала една непријатна ситуација која имала со фанот.

Марија признала дека имала незгоден момент со една обожователка, која сакала да се слика со неа.

– Милош и јас седиме и ручаме пица. Доаѓа жена да се сликаме. Јас и велема “ако баш морам, бидејќи јадам“. Жената пријде и седна покрај мене. Мене случајно раката ми застана вака на лице, но јас не се ни наместив да се сликам. Стојам вака, а жената мртва ладна вели да ја тргнам раката за да се видам убаво – рекла таа.

Шерифовиќ истакнала дека нема смисла тоа што жената и направила

– Јас гледам дали сега да и зачукам тупаница. Боже простими. Не беше шега. “Тргнија таа рака“ – заклучила Марија.

Приказната е на 1.35 секунда од видеото…