Семејството Кардашијан никако да престанат со бизарност

Малку им се градите и задниците сега се навртеа на овој дел од телото!

 Последните години големите задници (задници до “под колена“), ги турнаа градите во втор план но сега...

Деведесетите години беа апсолутен хит во пластичната хирургија во зголемување на градите. Големите гради беа симбол за женственост и убавина, но последните години големите задници  или задници до “под колена“, ги турнаа во втор план.

Како големите гради и задници станаа модерни, така побарувачка за пластична интервенција на тој дел на телото стануваа огромни.

Оваа година не се хит ни огромни гради, ни огромни задници, туку бокови, а се повеќе пластични хирурзи нудат операции за зголемување на бокови.

Бидејќи господарки на социјалните мрежи, најмногу сестрите Кардашијан го започнале овој тренд, настанала еуфорија за вградување на масно ткиво на боковите.

Ова лето ќе се носат високо скроени костими за капење кои се идеални за покажување на "деколтето на боковите" како што модерно сега се нарекува линија помеѓу прегибот на ногата и куковите.

Феуд Ханза, пластичен хирург специјализиран за зголемување на задници, потврдил дека има голем интерес за оваа врста на операција, а цената се движи од половина милион до 75.000 милиони денари.

Сепак, операцијата не се изведува со вметнување на силиконски имплантанти во бокивите туку со преместување на масно ткиво од подрачјето на стомакот на подрачје на боковите.

И како што на почетокот е наведено, овој тренд настанал по идеа на сестрите Кардачијан кои впрочем и што друго би можеле да понудат освен она што веќе и доволно е понудено, кое веќе заличува на бизарно, искоментирано е на социјалните мрежи.

Поврзани

Најнови вести

Коментари