Македонски свештеник го запали интернет: Кога заигра, сите се крстеа! (Видео)

Свештеникот си дозволил "вентил" со што ги изненадил присутните

Македонски свештеник го запали интернет: Кога заигра, сите се крстеа! (Видео)

Македонски свештеник стана хит на совијалните мрежи. Тој на прослава повел коло и сите ги остави без текст кога заиграл.

Не само што заигра, туку тргнал да изведува изненадувачки движења, со што луѓето почнале да се крстат во чудо.

Свештеникот си дозволил "вентил" со што ги изненадил присутните со своите игри на грчка песна.

Поврзани

Најнови вести

Коментари