Македонец импресионираше во „Ѕвездите на Гранд“(видео)

Во секоја сезона од популарното регионално музичко шоу „Ѕвездите на Гранд", дел од Македонците кои се појавуваат, го импресионираат жирито со својот талент и вокални способности.

Во секоја сезона од популарното регионално музичко шоу „Ѕвездите на Гранд", дел од Македонците кои се појавуваат, го импресионираат жирито со својот талент и вокални способности.

Минатата сезона охриѓанецот Ристе Ристески ја однесе победата, а и во новата сезона имаме кандидат кој уште од своето прво претставување, ветува многу за понатаму.Оглен Здравковски, инаку внук на познатиот виолинист Зоран Џорлев, во првиот круг од својот настап ги освои симпатиите на жирито и доби седум гласови.

Поврзани

Најнови вести

Коментари