МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ:

Мајка ми ме бркаше во пењоар низ град!


Марија Шерифовиќ во едно телевизиско гостување се потсетила на тинејџерскиот период, кога мајка и Верица низ ноќните клубови во нејзиниот роден Крагуевац трчала по пењоар за да провери каде е и со кого.

Така било не затоа што Marija лошо дете, туку затоа што мајка и сакала да биде сигурна дека е се во ред со неа. Марија признала дека била палавa, но и дека никогаш на другите не им правела проблеми.

Додека бев тинејџерка Верица ме бркаше низ клубовите по Крагуевац. Ќе облечеше пењоар и во ноќна патрола за да види кај сум и што правам. Единствените проблеми кои ги имав во животот, настануваа заради моите избрзани одлуки, тоа е тој мој луд карактер, па сама себе ќе си направам проблем", додала Марија.

Поврзани

Најнови вести

Коментари