Ерменската претставничка Бринет пред два дена ја објави песната „Future Lover“ со која ќе се натпреварува на Евровизија, а песната веќе собра повеќе од милион прегледи на официјалниот „YouTube“ канал на Евровизија.

„Победничка“, „Оваа песна ми ја допре душата“, „Моќна. Ќе заврши високо“, „Фантастична“, „Ерменија е сервиран квалитет“, се само дел од коментарите на воодушевените фанови.