Лила: „Јас гледам, а ти глеј си жена ти!”

Еден коментар на видео и фотографии кои ги објави Лила Филиповска, многу ја налути водителката. Таа објави фотографии со Надица која е две глави повисока од неа, а беше натпреварувачка во Се или нешто, а еден коментар гласеше: Лила види што е нога.

 lilafilipovska@recepmetovski jas gledam, a ti glej si zena ti ! - му одговори Лила

 

❤️❤️❤️

A post shared by Lila Filipovska (@lilafilipovska) onFeb 14, 2018 at 7:29am PST

Поврзани

Најнови вести

Коментари