Популарната српска актерка Лидија Вукичевиќ иако се наоѓа во шестата деценија од својот живот, повторно покажа со што се и располага.

Имено, атрактивната актерка на социјалната мрежа на Инстаграм објави фотографија додека лежи во џакузи.

-Апсурдно е да лежиш облечен во џакузи, но тоа е по сценарио и ние тоа го следиме, без филтер, обработка, молам, се пофали на социјалната мрежа на Инстаграм згодната актерка.

„Што ќе ви е обработка и филтри кога блескате“, „Каква дама“, „Ваква лепота, ваква актерка, само еднаш се раѓа“, „Таа не старее“, се само некои од коментарите.