Лиде, Лиде или, како што за себе вели, Лиде на Венко својата желба да пие кафе со министерот Венко, а и својата симпатија кон него реши да ги преточи во музика.

И не само тоа, спакува и видео.

Текстот и музиката ги напишала самата, веројатно во налет на емоции кон омилениот министер, а песнаат е снимена во студиото на Димитар Маневски.

Слушнете ја емотивната песна на Лиде, Лиде: